søndag den 18. december 2011

arganolie vs arganolie


Har nu prøvet to slags arganolie og vil sige at det omtalte Moroccanoil altså bare er bedst. Mit hår bliver blødt, føles fyldigt og ser glansfuldt ud. Der er den  anden olie vand ved siden af. Jeg var ellers meget begejstret for den billigere udgave da jeg købte den. Men nu er der vist ingen vej tilbage, må have fingre i en stor flaske af den lækre og desværre halvdyre olie.
Hvad er jeres erfaring med hårolie?

5 kommentarer:

 1. Ja, den er bare helt fantastisk! Jeg er dog også blevet rigtig rigtig glad for Redkens Arganolie. Den kan virkelig også anbefales!

  SvarSlet
 2. Moroccan oil holder! Nu har jeg jo haft en del forskellige hårolier i hænderne, og moroccan oil er og bliver min favorit. Også i mit eget hår:O) Ellers er der også Kendi oil fra Bamboo. Den er også ret god men vist i samme prisklasse som moroccan.

  SvarSlet
 3. Synes bare tit olier bliver fedtede. Gør denne ikke?

  Clara / blaaaura.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Clara: Nej den fedter ikke i håret. Jeg putter olien i håret mens det er vådt og fordeler godt i længder og spidser. Så lader jeg det enten tørre af sig selv eller med hårtørreren til det er halv-tørt og så putter jeg lidt mere i.. Og det eneste sted det fedter lidt er på håndfladerne og det skal jo bare skylles af med vand og sæbe. Mit hår elsker det :)

  Lou

  SvarSlet
 5. Ganske almindelig mandelolie er også udemærket. Dog supplerer jeg med orofluido olien, som også har en spray m. anden virkning. :-)

  SvarSlet